Adviserende ondersteuning in groene zorg

 Waar advies nodig is op gebied van keurmerken, arbo-wetgeving, dossiervorming, gemeentelijke contractering & aanbesteding, personeelsbeleid en management, geef ik die. Waar ondersteuning nodig is in administratie, facturatie, declaratie naar Vecozo, gemeenten, CAK of voor dossierbeheer of het gebruik van Zorg ICT zoals ZilliZ, bied ik die. En waar de combinatie van bovenstaande nodig is, vinden mijn klant en ik elkaar.

 

Door aanwezig te zijn op locatie en daar een dagdeel of dag te ondersteunen door niet alleen een adviesgesprek te voeren, maar ook de uitwerking van actiepunten op te pakken, of door zelf dossiers door te lopen en acties te nemen, met als basis mijn kennis en netwerk in de groene zorg, bied ik iets unieks in Noord-Nederland voor de zorgboerderij.

 

Eén contact voor alle ondersteuning voor u als kleine ondernemer. Ben ik er nog niet in thuis, maar heeft het raakvlakken met de zorgboerderij, kleinschalige zorg, en eerder genoemde processen, dan verdiep ik me graag in de wetgeving, werkwijzen en instanties, en kijk ik wat ik voor u kan betekenen. 

 

Kortom, hét adres voor ondersteuning op afroep voor uw zorgboerderij of zorginitiatief op uw locatie of van afstand. Met één duidelijk uurtarief, duidelijke afspraken en vooral passie en interesse ontzorg ik u!"

 

Peter Schleiffert