Conversie Jeugdwet Fryslân en Groningen 2018

Tijdens beide bijeenkomsten was er veel ruimte voor vragen en kon interactief het gesprek worden aangegaan. Vooral de bijeenkomst voor de provincie Fryslân was zeer verhelderend, waar de RIGG medewerkers erg gesloten bleven en verwezen naar de huidige contractpartners helaas. 

Voor aanbieders in Fryslân staat er veel administratief werk voor de deur. Bedrijven hebben al een lopend regionaal contract met de gemeente wat moet worden omgekat, met vele haken en ogen. Of bedrijven hebben nu een onderaannemerschap en nemen dus al hun cliënten per 1 januari over. Voeg daarbij de twee gemeentelijke herindelingen, de uitzondering die SúdWestFryslân en Littenseradiel zichzelf hebben gegund om wel de huidige contracten uit te dienen na 1-1-2018 (tegen beleid van SDF in) en de hele omslag van productiegericht naar resultaatgericht declareren en iedere kleine ondernemer ziet een heel veel bomen, maar nergens meer een Bos.

In Groningen blijven in mijn klantenkring veel producten bestaan en is er vooral sprake van omboeken van een onderaannemerschap naar de eigen AGB-code en het inrichten van de systemen daarvoor. Minder werk, maar niet minder ingewikkeld.

De komende weken zullen voor mij dan ook in het teken staan van de administratieve verwerking van alle cliënten die mijn klanten in zorg hebben. Ook hulp nodig? Neem contact op!

Zorgadministratie

U wilt zorg bieden aan anderen. Dan is het fijn de administratieve zaken uit handen te kunnen geven of ondersteuning bij de inrichting ervan te krijgen. Ik kan dit volledig van u overnemen.

Kwaliteitssysteem

Voor elk zorgbedrijf is een kwaliteitssysteem een verplichting. Of u nu kiest voor HKZ, ISO, NEN of er zelf een ontwikkelt, samen met u maak ik dit passend bij uw bedrijf.

Zorgsysteem (ECD)

Elekronisch cliëntendossier ZilliZ is een gemakkelijke en betaalbare manier om uw persoonlijke kwaliteit te borgen in uw organisatie. Het programma sluit naadloos aan op uw wensen.

Contact

  • Schleiffert Advies & Ondersteuning
  • Francois HaverSchmidtwei 2 - 2.49

  • 8914 BC Leeuwarden

  • KvK: 01164877
  • WhatsApp: 06-48975776
  • Mail: info@schleiffert.nl